Categorías
Almorzos Sobremesas

Palmeiras de canela


Ingredientes : ⁠

🔸 Unha lámina de masa de follado
🔸 Unha cullerada de azucre
🔸 Dúas culleradas de canela


Preparación:⁠
.⁠
1. O primeiro paso é prequentar o forno a 200º.
2. Estiramos a nosa masa de follado sobre papel de forno e esparexamos o azucre e a canela. Dobramos os laterais cara dentro até que nos queden dous rolos do mesmo tamaño.
3. Con axuda dun coitelo, cortamos a masa en rodas e dispómolas sobre unha bandexa do forno ben separadas as unhas das outras, xa que duplicarán o seu tamaño e non queremos que se peguen.
4. Paso opcional: Se queremos que nos fiquen brillantes, batemos un ovo e, con axuda dun pincel de cociña, pintamos as palmeiras.
5. Enfornamos durante 10-12 min ou até que fiquen douradas. Bo proveito!

🍊 Se fas esta receita, non esquezas partillala nas redes co cancelo #medialaranxa !!

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *