Categorías
Vegano Verduras

Filloas de espinacas

📝 Ingredientes:⁠

🔸2 ovos⁠
🔸80 ml de bebida vexetal ou leite⁠
🔸60 gr de fariña⁠
🔸30 gr de espinacas frescas⁠
🔸AOVE, pementa negra, sal e ourego⁠

👉 Preparación:⁠

1. Trituramos todo xunto durante 30 segundos a máxima potencia.⁠
2. Cociñamos a lume medio e cando empecen a aparecer uns buraquiños na superficie, dámoslle a volta á filloa. ⁠
3. Casca o ovo enriba da filloa e, coa axuda dunha espátula, dobramos as esquinas.⁠
4. Tapamos a tixola e deixamos que se faga durante 5-6 minutos.⁠
5. Bo proveitooooo! ☺️

🍊 Se fas a receita, non esquezas etiquetarnos e partillala co cancelo #medialaranxa!!

2 respostas en “Filloas de espinacas”

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *