Categorías
Legumes Vegano

Hamburguesas de lentellas


📝 Ingredientes: ⁠

🔸200 gr de lentellas
🔸Caldo de verduras
🔸150 gr pan relado
🔸1 cenoria
🔸1 dente de allo
🔸1 cebola
🔸1 ovo
🔸½ culleriña de ourego seco
🔸Unha presada de pirixel fresco
🔸Sal

👉 Preparación:⁠

1. Cócense as lentellas co caldo de verduras.
2. Rústrese o allo e a cebola cun pouco de AOVE e, a seguir, agrégase a cenoria relada.
3. Tritúranse nunha procesadora as lentellas, previamente escoadas, xunto co rustrido, as herbas aromáticas, o pan relado, o ovo e un chisco de sal, até obter unha pasta doada de moldear.
4. Fórmanse as hamburguesas e rebózanse en pan relado.
5. Engráxase unha fonte de forno con AOVE e enfórnanse as hamburguesas  durante 30 minutos ou até que se douren a 220º.
6. Hamburguesas de lentellas listas! Bo proveito!😉

🍊 Se fas a receita, non esquezas etiquetarnos e partillala co cancelo #medialaranxa!!

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *