Categorías
Merendas Sobremesas Vegano

Paíños crocantes

📝 Ingredientes: ⁠
.⁠
🔸400 gr de fariña integral
🔸5 gr de lévedo seco de panadeiro ou 15 gr de lévedo fresco
🔸 250 ml de auga morna
🔸 40 gr de AOVE
🔸 Un chisco de sal .⁠
👉 Preparación:⁠
.⁠
1. Mesturamos todos dos ingredientes até obtermos unha masa.
2. Deixamos repousar unha hora e amasamos de novo.
3. Con axuda dun rolete, estiramos a masa e cortamos tiras finiñas para darlle forma aos nosos paíños.
4. Enfornámolos a 180º uns 10-15 min ou o até que fiquen crocantes.
5. Se queredes a versión con chocolate, derretemos chocolate ao baño maría e bañamos os nosos paíños. Colocámolos nunha bandexa e metémola no refrixerador (20min) para que o chocolate endureza e listo!
6. Bo proveito!
🍊 Se fas a receita, non esquezas etiquetarnos e partillala co cancelo #medialaranxa!!

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *