Ingredientes (para 6 donuts):
🔸 2 ovos
🔸 100 g de fariña integral
🔸 2 dátiles
🔸 1 culleradiña de lévedo en po
🔸 100 gr de chocolate negro
Preparación:
- Para facermos o amoado, mesturamos todos os ingredientes líquidos nun recipiente xunto aos dátiles e trituramos. A seguir, incorporamos a fariña co lévedo e batemos até obtermos unha masa como a dun biscoito pero un chisco máis espera.
- Vertemos a masa en moldes para donuts sen enchelos de todo, xa que a masa duplicará o seu tamaño no forno.
- Enfornamos a 180ºC uns 10-15 minutos.
- Fundimos o chocolate ao baño maría e cubrimos os nosos donuts co chocolate e listo. Bo proveito! 😉
🍊 Se fas esta receita, non esquezas etiquetarnos e partillala co cancelo #medialaranxa !!
Ligazón á videoreceita aquí.
Saen boísimos. A idea de poñer dátiles para edulcorar paréceme xenial. Iso si, só me deu para facer cinco nun molde de seis. Parabéns pola receita. Moi doada e asequible.
Alégrome ben que che gustasen!
Iso si, usei fariña de espelta integral, no canto de fariña triga integral.