Pasta con salsa de br贸coli

Hoxe comparto con vos unha receita para aproveitarmos todo o talo do br贸coli e non tirarmos nada ao lixo. Non vos podedes imaxinar o saboroso que est谩 este mollo.

馃摑 Ingredientes:

馃敻 Pasta (eu usei macarr贸ns integrais)
馃敻 1 br贸coli
馃敻 2 dentes de allo
馃敻 100 ml de AOVE
馃敻 1 presada de perexil fresco
馃敻 Auga da cocci贸n do br贸coli
馃敻 Sal

馃憠 Preparaci贸n:鈦

  1. Cocemos a pasta como de costume.
  2. Cortamos o br贸coli de forma que nos queden 谩rbores pequeni帽as e facemos o mesmo co talo. Cocemos todo e cando estea listo, apartamos as 谩rbores dos talos e reservamos a auga.
  3. Nunha xerra, metemos os dous dentes de allo, o aceite, o perexil e os talos, e trituramos todo. Vainos quedar un mollo bastante espeso. Ent贸n, imos ir incorporando a auga da cocci贸n at茅 obtermos o espesor desexado. Probamos o punto de sal e se for necesario, engadimos unhas areas.
  4. Mesturamos a pasta co br贸coli e co mollo e listo. Bo proveito!

馃崐 Se fas esta receita, non esquezas etiquetarnos e partillala co cancelo #medialaranxa !!

Deixar un comentario

O teu enderezo electr贸nico non se publicar谩 Os campos obrigatorios est谩n marcados con *