Ingredientes (para catro unidades):
🔸 2 pementos grandes
🔸 1 cebola
🔸 2 cenorias
🔸 4 ovos
🔸 Arroz
🔸 3 culleradas de queixo crema ou queixo relado
🔸 Sal, AOVE e especias
👉 Preparación:
- Cortarmos os pementos pola metade e sacámoslles as sementes. Salpementarmos e enfornámolos durante 10 minutos a 200ºC.
- Por una banda, rustrimos a cebola, a cenoria e a parte que sobrou dos pementos se for o caso. Por outra banda, facemos o arroz ao noso gusto. Cando estea listo, agregámolo ás verduras.
- Condimentamos con pementa ou coas especias que quixermos e engadimos 3 culleradas de queixo crema ou queixo relado.
- Enchemos os pementos e deixamos un oco no medio. Rompemos un ovo no centro e enfornamos durante 5/10 minutos ou até que se faga o ovo. Bo proveito!
🍊 Se fas esta receita, non esquezas partillala co cancelo #medialaranxa !!