Mazás asadas ao estilo tradicional

As mazás ao forno son unha sobremesa moi saborosa e ben sinxela de facer.

Ingredientes:⁠

🔸 4 mazás (se son doces, non necesitades azucre)
🔸 2 culleradas de azucre moreno
🔸 20 g de manteiga
🔸 Canela

Preparación:⁠

  1. O primeiro paso é lavarmos as mazás e facermoslle un buraco no centro para lle quitar o corazón.
  2. A seguir, pómolas nunha fonte de cristal e facemos o recheo. Para iso, derretemos a manteiga e engadimos o azucre e a canela.
  3. Enfornamos a 180°C uns 30 minutos. Se a variedade de mazá que uses non ten moita auga, recomendo que lle botes unhas culleradas de auga á fonte para que non se queime. No entanto, nornalmente, as mazás van soltando o seu propio zume e non hai problema.
  4. Podemos servilas quentes ou frías. Bo proveito! 😊

🍊 Se fas esta receita, non te esquezas de etiquetarnos e de partillala co cancelo #medialaranxa!!

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Aviso legal · Política de privacidade · Política de cookies · Condicións do servizo · Normas para o usuario