Ingredientes:
🔸 1 cabaciña grande
🔸 1 cebola
🔸 100 g de soia texturizada
🔸 250 ml de salsa de tomate
🔸 Queixo relado (opcional)
🔸 1 cenoria
🔸 Sal, pementa e especias
Preparación:
- Lavamos a cabaciña e cortámola á metade. Baleirámola e sacámoslle a polpa.
- Lavamos e picamos todos os vexetais.
- Pomos a hidratar a soia texturizada e mesturámola cos vexetais e coa salsa de tomate.
- Sazonamos ao noso gusto con sal e especias. Neste caso, eu boteille ourego.
- Pomos as dúas metades da cabaciña nunha bandexa para forno, enchémolas coa mestura e botámoslles queixo relado.
- Enfornamos a 180ºC durante 25-30’.
- Bo proveito!
🍊 Se fas esta receita, non esquezas etiquetarnos e partillala co cancelo #medialaranxa!!