Galletas veganas con pebidas de chocolate

Ingredientes: ⁠

🔸 220 g de fariña
🔸 1 culleriña de lévedo en po
🔸 1 chisco de sal
🔸 6 culleradas de azucre
🔸 6 culleradas de AOVE
🔸 8 culleradas de bebida vexetal
🔸 Pebidas de chocolate

Preparación:⁠

  1. Para facermos a masa, mesturamos primeiro o leite, o aceite e o azucre.
  2. A seguir, incorporamos a fariña, previamente mesturada co lévedo e co sal. Por último, engadimos as pebidas de chocolate.
  3. Amasamos ben até obter unha masa flexíbel e non pegañenta.
  4. Prequentamos o forno e, mentres agardamos, imos facendoboliñas coa masa e esmagámolas cun vaso para darlles forma.
  5. Por último, enfornamos durante 15 minutos a 180ºC e a gozaaaar! 😉

🍊 Se fas esta receita, non esquezas partillala co cancelo #medialaranxa !!

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Aviso legal · Política de privacidade · Política de cookies · Condicións do servizo · Normas para o usuario