Pasta con pesto de cabaciña e alfábega


Ingredientes: ⁠

🔸 300 g de pasta
🔸 1 cabaciña
🔸 50 g de queixo parmesano relado
🔸 1 presada de follas de alfábega
🔸 1 presada de améndoas
🔸 2 dentes de allo
🔸 Pementa e sal

Preparación:⁠

  1. Cocemos a pasta en auga e sal. A seguir, escorrémola e reservámola.
  2. Trituramos a cabaciña, a alfábega, o queixo, as améndoas e o allo e salpementamos.
  3. Mesturamos todo e a comeeeer! Bo proveito!

🍊 Se fas esta receita, non esquezas partillala co cancelo #medialaranxa nas túas redes!

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Aviso legal · Política de privacidade · Política de cookies · Condicións do servizo · Normas para o usuario