Árbores recheas de nata

Esta receita só é apta para chocoadictos e persoas lambonas coma min.

Ingredientes: ⁠

🔸 140 g de fariña
🔸 60 g de cacao
🔸 1 cullerada de lévedo en po
🔸 ½ cullerada de sal
🔸 ½ cullerada de canela
🔸 80 g de AOVE
🔸 3 plátanos
🔸 1 ovo
🔸 1 cullerada de extracto de vainilla (opcional)
🔸 200 ml de nata



Preparación:⁠

1. O primeiro paso é esmagarmos os plátanos cun garfo até que quede a textura dun puré.

2. A seguir, mesturamos o plátano cos ingredientes líquidos. Despois incorporamos os ingredientes sólidos e batemos até que non fiquen bolborotos.


3. Vértemos o amoado nun molde rectangular e enfornamos durante 45 minutos a 180ºC .

4. Deixamos que o biscoito arrefríe antes de cortamos pola metade. Enchemos o biscoito con nata e cortamos o biscoito en forma de triángulos para que semellen árbores de Nadal.

5. Por último, podemos decorar as árbores con azucre glas para que pareza neve e listo!

🍊 Se fas esta receita, non esquezas partillala co cancelo #medialaranxa !!

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Aviso legal · Política de privacidade · Política de cookies · Condicións do servizo · Normas para o usuario