Dicionario

Se coidamos da nosa alimentación, por que non imos coidar tamén da nosa lingua?

A nosa terra ten un léxico moi rico e variado e, por iso, en Media Laranxa queremos poñelo en valor. Decidimos deseñar estas larandicas para crearmos un dicionario que resaltase a grande variedade de termos que temos na Galiza para nos referirmos a unha mesma cousa en función da zona onde esteamos. Alén diso, pretende ser un lugar de referencia para acharmos vocubulario especializado no ámbito da gastronomía.

A cociña está para comermos a lingua!

Froitas e froitos secos

Carnes e friames

Peixes e mariscos

Hortalizas, legumes e cereais

Doces

Lácteos

Outros alimentos

Plantas aromáticas e especias

Bebidas

Adxectivos

Verbos

Utensilios, electrodomésticos e mobles de cociña

Establecementos de alimentación e re

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Aviso legal · Política de privacidade · Política de cookies · Condicións do servizo · Normas para o usuario