Espetos veganos con gazpacho de melón

Xa estamos en pleno verán e iso quere dicir que estamos en tempada de barbacoas! Así que a bico receita de xullo en colaboración con @bicodegrao será unha alternativa vegana para gozarmos da época estival. Nesta ocasión imos empregar produtos ecolóxicos e de tempada dispoñíbeis todos eles en @bicodegrao. Convídovos a pasarvos pola súa tenda …

Espetos veganos con gazpacho de melón Ler máis »

Pementos recheos

Ingredientes (para catro unidades): ⁠ 🔸 2 pementos grandes 🔸 1 cebola 🔸 2 cenorias 🔸 4 ovos 🔸 Arroz 🔸 3 culleradas de queixo crema ou queixo relado 🔸 Sal, AOVE e especias 👉 Preparación:⁠ Cortarmos os pementos pola metade e sacámoslles as sementes. Salpementarmos e enfornámolos durante 10 minutos a 200ºC. Por una …

Pementos recheos Ler máis »