Panna Cotta

Hoxe viaxamos por Italia con este doce. Sabías que se traducimos literalmente panna cotta do italiano, significa “nata cocoda”? Trátase dun doce típico da rexión italiana do Piemonte que se semella ao flan, mais cun sabor moito máis lácteo e cunha textura máis parecida á da xelatina. Está ben bo, así que aquí tedes a …

Panna Cotta Ler máis »

Madalenas saudábeis de abelás e pebidas de chocolate

Ingredientes : ⁠ 🔸 4 ovos 🔸 150 g de dátiles previamente remollados (ou o edulcorante que máis vos guste)🔸 125 g de iogur natural🔸 40-50 g AOVE🔸 200 g de fariña integral.🔸 1 sobre de lévedo en po🔸 1 presada de abelás🔸 Pebidas de chocolate negro para decorar Preparación:⁠ 1. Antes de máis, temos …

Madalenas saudábeis de abelás e pebidas de chocolate Ler máis »

Aviso legal · Política de privacidade · Política de cookies · Condicións do servizo · Normas para o usuario