Categorías
Entroido Sobremesas

Orellas de Entroido


📝 Ingredientes:⁠

🔸 800 gr de fariña
🔸 Dous ovos
🔸 100 gr de manteiga
🔸 Un vaso de leite
🔸 Un vaso de auga
🔸 Un chisco de sal


👉 Preparación:⁠

1. Mesturamos a manteiga derretida co leite e coa auga morna e engadimos os ovos, o sal e pouco a pouco a fariña. Mesturamos todo e amasamos ben.
2. A seguir, estiramos a masa con axuda dun rolete e cortámola en rectángulos.
3. Frítense en aceite e ao sacalas, pousámolas sobre papel de cociña para que absorban o exceso de aceite e listo.
4. Bo proveito! 😉

🍊 Se fas esta receita, non esquezas de etiquetarnos e de partillala co cancelo #medialaranxa !!

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *