Categorías
Carne

Peituga de polo con chourizo

📝 Ingredientes:⁠

🔸 Unha peituga de polo

🔸 Dous chourizos

🔸 Pementa negra e sal

.⁠👉 Preparación:⁠.

1. Cortamos a peituga en dúas se é que non veñen xa divididas e tamén cortamos os chourizos en rodas finas.

2. Nunha tixola, torramos os anacos de chourizo durante un minuto. Cando estiveren crocantes, sacámolos do lume e reservámolos.

3. Nesa mesma tixola cun pouco de aceite, douramos as peitugas uns 6 minutos ou até estean ben feitas. Se as peitugas son moi grandes, podemos facerlle uns cortes para que se fagan mellor por dentro. Cando lles deamos a volta, botamos o chourizo por riba e salpementamos.

4. Podemos servir as peitugas sobre unha torrada con tomate e leituga, por exemplo. Bo proveito! 😉.


🍊 Se fas esta receita, non esquezas etiquetarnos e partillala co cancelo #medialaranxa !!

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *